maanantai 6. elokuuta 2012

Tuoksutreffit

Mistäs on hyvät tuoksutreffit tehty? Hyvästä seurasta, runsaasta määrästä kivoja eri tuoksuja ja tällä kertaa myös auringosta! Olin tuoksufoorumilta tutun Sumukorennon kanssa eilen tuoksutreffeillä. Koska ilma oli aurinkoinen, parkkeerasimme nurmikolle haistelemaan toistemme hajuvesiä, joita olimme ottaneet mukaan. Mukana oli niin näytteitä kuin koko pulloja. Tuoksutreffien tarkoituksena on siis viettää aikaa ihanien samanhenkisten ihmisten kanssa ja päästä haistelemaan tuoksuja oman kokoelmansa ulkopuolelta ja vaihtamaan niistä ajatuksia. 

Kuvan äkkäsin ottaa vasta kun teimme jo lähtöä

Mitäs parin tunnin istumiselta sitten jäi käteen? No, palanut olkapää ja monta tuoksua käsivarsilla. Polvetkin saivat oman osansa. Ja uusi tuoksurakkaus!

Parfums de Marlyn Godolphin ja Ispazon olivat miellyttäviä tuttavuuksia, voisin kuvitella, että Mr. Tuoksuttelija pitäisi Ispazonista vaikka se ei ollutkaan minulle tehty. Oli nimittäin sen tyylinen metsäinen tuoksu. Robert Piguetin Bandit hävisi iholtani kuin tuhka tuuleen, samoin E.Coudrayn Ambre Vanille. Feminite du Bois ei sopinut iholleni. Toisaalta päivän ongelmana oli se, että aurinko paistoi täydeltä terältä ja poltti tuoksut. Jos Godolphin oli mielestäni jokseenkin miellyttävä, en mene luottamaan täysin nyt mielipiteeseeni. Testasin vain pieniä määriä, joita aurinkoinen iho vääristi ja niitä oli montaa kerralla. 

Mutta rakkaudestani olen varma. Koko loppupäivän huomasin huokaavani monta kertaa kuinka hyvältä tuoksun. Se leijaili nenääni olkapäältäni, eikä sitä voinut sekoittaa mihinkään muuhun. Guerlain Spiriteuse Double Vanille vei sydämeni. Ihanan herkullinen ja savuinen vanilja. Paksu ja täyteläinen muttei ällöttävän makea. Kun rakkaus tulee niin sen kyllä huomaa! Ihollani oli vielä tänäänkin ripaus vaniljaa jäljellä. 

kuva


Kiitos Sumukorennolle hyvästä seurasta ja uudesta tuoksurakkaudesta! 

4 kommenttia:

 1. Meilläkin tykätään kovasti tuosta SDV:stä! Se on yksi niistä tuoksuista, joita haistellessä ei voi kuin ihmetellä, miten joku voikaan tuoksua näin hyvältä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus jotkut hajuvedet vain kolahtavat ihan samantein. Ihanaa kun on tuoksuja joiden perään voi suorastaan huokailla!

   Poista
 2. Jotenkin olen arvellut että olet Guerlain-ihmisiä...

  Blogisi on lukulistallani, mutta Blogger ei jostain syystä lähetä mulle tietoa uusista postauksista. Tuoksufoorumin kautta tulin, ja täällähän on usempi juttu lukematta :(  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, niinpä taidan vähän olla, olen itsekin huomannut viime aikoinani pitäneeni monista heidän tuotoksistaan. Lähiaikoina kolahtivat kovasti myös Tonka Imperiale ja Angelique Noire, mutta koen näissä olevan jotain samaa henkeä. Valitettavasti näiden hinnat ovat myös "samaa henkeä". Arvostan myös Guerlainin pitkää historiaa.

   Tässä bloggerissa tuntuu aina toisinaan olevan jotain vikaa, joka on todella harmi. Kiva kuitenkin kun eksyit tänne nyt foorumin kautta!

   Poista