sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Tästä alkaa uusi tuoksublogi. Olen aina pitänyt paljon hajuvesistä, mutta oikein aktiivisen tuoksuttelun aloitin vasta vajaa pari kuukautta sitten. Blogini on siis minulle myös matka  hajuvesien maailmaan, koska nuottien tunnistamaan oppiminen vie aikaa. Jostain kuitenkin pitää aloittaa ja tieto kasvaa matkan varrella! Samoin myös tuoksupinot... Onneksi on olemassa näytteet.

Olen opetellut olemaan avoin erilaisille tuoksuille. En halua jättää jotain tuoksua haistamatta vain sen takia, että kuvittelisin sen olevan minulle sopimaton. Nenäkin kehittyy ja olen löytänyt hyviä tuoksuja sellaisistakin, joista en kuvitellut pitäväni. Blogi toimii minulle lisäksi muistikirjana hajuvesistä, joita olen haistellut, vaikkeivat kaikki tänne varmasti päädykään.

Tervetuloa mukaan, olisin iloinen jos jättäisitte merkin itsestänne ja tuoksukokemuksistanne kommenttiboksiin! Jos toivotte jotain ominaisuuksia, joita tästä puuttuu niin olisi mukava kuulla niistä koska tämä on elämäni ensimmäinen blogi! =) Sen sanon varmaksi, että tämä kyllä muokkaantuu pikku hiljaa.

6 kommenttia: